måndag 18 november 2013

Idag är ingen vanlig dag.

För idag är det måndag. Helgen susade förbi och jag hann knappt med. Eller nä, nu ljög jag. Vi var som sagt på hotellvistelse i E-tuna fre-sön. När vi kom dit så gick vi runt i lite affärer, hittade present till hans kusin som vi ska fira på onsdag och en julklapp till syrran. Gick förbi en hemköp och köpte chips, cola och dipp till tv-fredag. Idol och fotbollsgrejset. Passade även på att köpa varsin salladsmiddag. Sen låg vi bänkade på hotellet resten av kvällen.

Att dela säng med en snarkis är ingen höjdare så sömnen blev det lite si och så med (men ska inte lägga över all skuld på honom heller, jag är sjukligt lättväckt och lättstörd) men vaknade 9 på lördagsmorgonen gick ner och käkade frukost och sedan tänkte vi att vi skulle vila lite till. När vi dock lagt oss i sängen och börjat falla till ro knackade det på dörren och rummet skulle städas. Så det var bara för oss att ge oss ut. Vi gick och drack kaffe och tänkte att vi lika väl kunde åka iväg till kyrkogården. Sagt och gjort åkte vi dit, gick in på en blomsteraffär och köpte ljus och en blombukett och sedan vidare till pappas grav. Där var det inte gjort nåt på en halv evighet så sambon ställde sig in och rensade bort skräpet. Vad han inte såg var alla brännässlor och tistlar som sedan gav honom väldigt ömma händer. (eftersom han vägrade sluta när han väl hade börjat) (fick nog pluspoäng av pappa)

Sedan var det dags för lite vila igen. Efter ett par timmar i sängen var det dags för dusch och fix eftersom vi skulle ut och äta middag. MUMS. Och sedan förlovade vi oss. Väldigt enkelt men mysigt.

En fantastisk helg.

Nu är vi tillbaka i verkligheten och jag ska duscha innan det är dags att åka till jobbet. (en månad och en vecka kvar!!!)

2 kommentarer: