måndag 21 april 2014

Påskhelg och bakis

I helgen for vi som bekant ner till Skåne. En resa som bör ta sext timmar tog oss nio. Det var nämligen en liten bebis med som inte tyckte det var skitkul att sitta länge i en bil. Men det gick bra, när vi kom fram fick vi middag och sen tog vi en långpromenad så den lilla kunde somna.

På lördagen blev det återigen en långpromenad, denna gång inne i stan. Hur mysigt som helst. Påskmiddag intogs och sen fick mamman (jag) dricka lite öl och vin och pappan fick ha ansvar över liten bebis. (Vilket denna gång var enkelt eftersom han sov i stort sett hela kvällen) När klockan slog fem ville bebis vakna och ha mat. Vi bestämde då att det var lika gott att sätta sig i bilen och fara hem eftersom det inte bara tar sjukt lång tid, vi skulle också på kalas.

Idag är det måndag och röd dag vilket har betytt att sambon fått vara hemma. Solen har lyst över oss och vi har picknickat och tagit promenader.

Nu är dock kvällen snart slut och vi ska se om bebisen har lust att sova i sin säng i natt istället för i vagnen.

Berättar nästa gång hur det gick.

Just det, det var inte ett dugg skitkul att vara bakis. Men det var kul att dricka! Jag blev både flamsig och tramsig. Tur att det inte var några jättemängder jag drog i mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar